Nikotiininuuska on suosittu nikotiininkorvaushoitotuote. Sitä saa tilattua netistä laillisesti Suomeen. Esimerkiksi www.nicofy.comilla on Suomen laajin valikoima ja edulliset hinnat. Nikotiininuuska on nuuskaa ja tupakkaa huomattavasti terveyden kannalta parempi vaihtoehto.

Nikotiininuuskan tarkoitus

Nikotiininuuskan tarkoitus on auttaa ihmisiä vähentämään ja lopettamaan nuuska tai/ja tupakka. Nikotiininuuskan sisältämä nikotiinimäärä on vähäinen (3-4mg/pussi). Tämä vähäinen nikotiinimäärä on jopa hyväksi terveydelle. On tutkittu, että nikotiini on hyväksi muistille ja keskittymiselle. Nikotiini on neuroprotektiivinen ja täten suojaa rappeuttavilta aivosairauksilta. Parkinsonin tautia on todettu myös nikotiinin käyttäjillä harvemmin.

Uskon, että tulevaisuudessa nikotiininuuska voi alkaa viemään nuuskan ja tupakan paikan maailmasta. Nikotiininuuska sisältää esimerkiksi selluloosaa, suolaa ja makuaineita. Tupakkakasvia siinä ei ole lainkaan.

tupakkakasvi

Tupakkakasvin viljely on mahdollista Suomessakin. Omaan käyttöön tarkoitettuna se on myös laillista. Eniten tupakkaa kuitenkin tuotetaan Kiinassa, Brasiliassa ja Intiassa. Tupakkakasvin kasvatuksessa ympäristöhaitat ovat suuret. Esimerkiksi metsiä hävitetään ja tupakan tumpeista suuri osa päätyy kaduille ja mereen.

Suomessa merien roskista jopa 70% on tupakantumppeja. Aika hurja luku. 10 vuodessa tumppi muuttuu mikromuoviksi. Siihen tumpin matka ei kuitenkaan pääty. Silloin se päätyy merenelävien elimistöihin ja tätä kautta lopulta ihmistenkin ravintoon. Haluatko sinä ruokaasi tupakantumpin osia?

Tupakantumpit meressä

Mielipide nikotiininuuskasta

Nikotiininuuska mitä loistavin tuote tupakoinnin ja nuuskan lopettamiseen. Itse olen ollut nyt 48 tuntia ilman tupakkaa tämän ansiosta. Olen iloinen, että tällainen tuote on tehty. Valikoimaakin on niin laajasti, että joitain löytyy varmasti kaikille. Denssikin jää heittämällä kakkoseksi, jos lähtee vertaamaan.

Nikotiininuuskan hinta on kohillaan ja laatu mainio. Pussit ovat raikkaita, kaukana denssin tunkkaisuudesta. Esimerkiksi R42 tai Oden’sin minttu maut ovat usein sellaisia, ettei niistä mitään mintun makua. Testaamassani Shiro mint nikotiininuuskassa kuitenkin oli ihanan raikas minttuinen maku ja samoin Zyn Mint oli loistava. Pussit olivat kosteita ja täyteläisiä. Pussit ovat siis Zonnic annos-pussien kaltaisia.

Nikotiininuuska Shiro cool mint arvostelu

Shiron cool mint nikotiininuuska on raikas ja upean minttuinen. Huulessa se tuntui hyvältä ja auttoi tupakan himoon. Tämän jälkeen oden’s tuntui ihan oksettavalta. Heräsi vain kysymys itselleni, että miksi olen sitä käyttänyt ja miten olen kyennyt siihen. Tupakkaakaan ei lainkaan tehnyt mieli, kun pussi oli huulessa.

 • täyteläiset ja kosteat pussit
 • Hyvä poraus
 • hyvä minttuinen maku raikkauden vivahteella
 • hinta 4.95€ on sopiva
Arvostelussa Shiro cool mint

Nikotiininuuska Aroma King berry mix arvostelu

Nikotiininuuska Aroma King berry mix on ihanan marjaisa ja mielestäni oikein hyvin kesään sopiva. Raikkaat marjat tuhdeissa pusseissa ovat toimiva kombo. Myös tässä pussit olivat kosteita. Purkin avatessa tulee jo ihana marjainen tuoksu. Tämä sopii mielestäni parhaiten ruoan jälkeen käytettäväksi. Tämä on ollut minulla käytössä aamutupakan sijasta.

 • Hyvä marjaisa maku
 • Sopiva poraus
 • oikein tuhti pussi ja kosteutta löytyi
 • hinta 4.95€ on sopiva
Nikotiininuuska Aroma King berry mix

Nikotiininuuska Shiro licorice arvostelu

Nikotiininuuska Shiro licorice oli mieleeni sopiva ja auttoi lakritsan himoon loistavasti. Tässäkin pussit tuhteja ja kosteus kohillaan. Lakritsan maku oli täydellinen ja se maistui, niinkuin kuuluukin. Mahtava tuoksu tuli heti purkin avatessa.

 • Täyteläinen lakritsan maku
 • Hyvä poraus
 • tuhdit ja kosteat pussit
 • hinta kohillaan. 4.95€
Nikotiininuuska Shiro licorice

Nikotiininuuska Zyn cool mint arvostelu

Nikotiininuuska Zyn cool mint ei ole kovin samanlainen, kuin Shiro cool mint. Erona esimerkiksi on pussin koko. Naisena omaan huuleni tämä on sopivampi, eikä paista yhtä paljon. Pussi ei ollut kostea. Porausta ei pahemmin ollut.

 • Pussi sopivan pieni
 • ei porausta
 • kuiva
 • hinta-laatu suhde hyvä. 4.50€
Nikotiininuuska Zyn cool mint